Дистанционно обучение бакалавър

Бакалавърски програми

В Колеж по бизнес администрация-София можете да подадете Вашите документи за кандидатстване във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите за учебната 2018/2019 г. в следните:

Какви са предимствата на бакалавърските ни програми в дистанционна форма на обучение

Много европейски университети и колежи вече предлагат образователни възможности чрез дистанционното обучение, тъй като то притежава доста предимства за студентите, като например:

Освобождава Ви от пространствените и времеви ограничения: можете да учите, където и да сте, когато се чувствате по-фокусирани. Необходима Ви е единствено интернет връзка за достъп до системата за обучение.

Подкрепа и обратна връзка: това всъщност е една от характеристиките, която се оценява най-високо от студентите дистанционно обучение. Можете да комуникирате чрез имейл с Вашия преподавател и да получите отговор на Вашите въпроси в рамките на няколко часа, а при участие в онлайн консултации, Вие общувате в реално време.

Не променяте начина си на живот;трупането на знания и умения не пречи на Вашата работа.

Развивате и демонстрирате Вашата автономност чрез собствената Ви мотивация и самоконтрол.

Имате достатъчно време да преглеждате учебните си материали без да изживявате стреса да препускате от лекция в лекция.

Занятията, които посещавате на място са в съботни дни са достатъчни, за да получите синтезирани знания и насоки за по-лесно усвояване на учебния материал.

Семестриалната такса на Дистанционното обучение в образователно-квалификационна степен “бакалавър” включва и стойността на специално разработени учебници и допълнителни учебни материали на хартиен и/или електронен носител; мултимедийни и интерактивни презентации; практически ориентирани казуси, курсови проекти и задачи за самоподготовка; примерни изпитни процедури и тестове, които са базирани в Интернет система с гарантиран непрекъснат високоскоростен достъп.

Очаквайте скоро насоки и съвети за това как да управлявате и как да правите план на Вашето обучение.

През учебната 2018/2019 г. занятията в дистанционно обучение бакалавър в Колежа по бизнес администрация започват на 29 Септември (събота). Всички консултации с преподавателите се провеждат в съботно-неделни дни. Всяка изпитна сесия следва завършването на текущия семестър.

Отправете запитване на office@college.bg или на тел. 02/824 18 52, ще Ви отговорим незабавно.

ВАЖНО! Записванията продължават до попълване на местата.